Met de tijd mee gaan

Categories InterwebzPosted on

Age ain’t nothing but a number.

Gek hoe zo’n op het eerste gezicht onschuldige zin –voor mij dan– zo’n nare bijsmaak heeft gekregen dankzij één kinderlokkende R&B-zanger die zichzelf letterlijk de rattenvanger van Hamelen noemde, maar zelf te dom was om te snappen wat daar mis mee is. Ik kan er niet over uit hoe niemand dit ooit.. *herpakt zichzelf* Weet je.. volgens mij dwaal ik enorm af.

Je bent in elk geval zo jong als je je voelt. Snapchat was niet voor mij, Musical.ly was niet voor mij en Triller ook niet, maar Vine weer wel en ik ben er sinds kort achter dat Tik Tok ook heel erg voor mij is. Niet om content voor te creëren, mind you, want I’m not that type of person, maar om content op te consumeren. I. LOVE. IT.

Dus ik zit er nu een tijdje op en het heeft me zelfs zover gekregen om weer eens wat op papier te zetten.. of ehh.. whatevs, je snapt me. Niet om mensen te overtuigen om ook Tiktok te joinen. Ik bedoel: het is leuk, maar in werkelijkheid mis je niets. Je zou het in principe kunnen gebruiken om nieuwe muziek mee te ontdekken I guess, maar om het alleen daarvoor te gebruiken is kinda omslachtig. Waarom ik erop zit? Voor de memes natuurlijk! De leukste tiktoks zijn gewoon memes in videovorm.

Dit is op het moment een hele hotte:

En wat zijn memes if not hetzelfde idee in een ander doch super relatable jasje? Ik heb dus een zooitje tiktoks gevonden waarmee ik kan laten zien waarom ik, zodra ik het geld heb, m’n ogen wil laten laseren. Want brillen is simpelweg niet aan mij besteed. (Voor meer info hierover: lees dit.) En iemand heeft allerlei interacties en emoties visueel gemaakt, waar ik anders een oneindigheid aan woorden vuil zou moeten maken. Dit zijn ze:

Het zou zomaar kunnen dat ik deze blog blijf updaten. Stay tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *